AKTUALNI JAVNI RAZPISI


13. 06. 2018 - Trenutno ni razpisov

NOVICE IN DOGODKI

Galerija-Muzej Lendava in Občina Lendava vas vljudno vabita na odprtje razstave Christo & Jeanne-Claude: Skrita stvarnost, ki bo v petek, 6. septembra 2019, ob 19. uri na lendavskem gradu.

Preberite več

Vljudno vabljeni na zadnje vodstvo po razstavi Hundertwasser in Hasegawa – Vzhod in Zahod, ki bo v soboto, 31. 8. 2019, ob 15. uri na lendavskem gradu! Po razstavi bo popeljal umetnostni zgodovinar Atilla Pisnjak.

V nedeljo, 1. septembra 2019, ob 19. uri bo v Sinagogi Lendava (Spodnja ulica 5) Violina hebraica, koncert violinistke Inge Ulokine z gosti v sklopu programa Poleti v Lendavo.

V torek, 17. septembra 2019, ob 13. uri bo postavitev spominskih obeležij Tlakovci spomina (Stolpersteine) v centru Lendave.

Preberite več

Vljudno vabljeni na otvoritev razstave in predstavitev knjige z naslovom LEGENDA IN RESNICA O HADIKOVI MUMIJI, ki bo v soboto, 31. avgusta 2019, ob 11. uri v Muzeju meščanstva (Lendava, Glavna ulica 52).

Preberite več


PRIJAVA NA E-NOVICE
Želite prejemati obvestila?

* Od 25. maja 2018 velja nova splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR), ki Galerijo-Muzej Lendava zavezuje k pridobitvi vašega izrecnega dovoljenja za uporabo vašega naslova, zato bomo vaše osebne podatke kakor tudi vaš naslov varovali skrbno in skladno z zakonodajo ter je ne bomo uporabljali za druge namene in predali tretji osebi.

Od prejemanja elektronske pošte se lahko odjavite po e-pošti: info@gml.si.